Bio face lifting

geplaatst in: blog, Huidpraktijk Limburg blog | 0
Volg ons op social media facebook

 

*BIO FACE LIFTING

 

Voor ieder huidtype en leeftijd

Op biologische wijze de huid liften is een krachtig hulpmiddel voor iedereen van 20 tot 80 jaar. De huid wordt op vier verschillende niveaus grondig aangepakt. Probleemgebieden, zoals fijne lijntjes onder de ogen of rimpels op het voorhoofd, laten zich afhankelijk van de leeftijd goed behandelen.

 

 

Natuurlijk liften

U merkt het vaak zelf al: de huid heeft op een gegeven moment extra hulp nodig. De onderhuid wordt steeds dunner en de bovenste huidlaag dikker. Vlekken en onzuiverheden hopen zich op en er ontstaan rimpels. Zelfs als men de tekenen al vroeg onderkent, is het verbazingwekkend hoe snel ze al zichtbaar zijn.

Het is tijd voor een Bio Face Lifting.

Bio Face Lifting verbetert het algehele huidbeeld. Ontgift de huid van lymfesysteem, een diepte reiniging door het verwijderen van overtollig vet, talg en vuil, de schadelijke stoffen en afgestorven huidcellen. Stimuleert de doorbloeding van de huid en verstevigd de huid en versterkt het bindweefsel.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk

  • Een oppervlaktereiniging: als de huid onzuiver, schilferig, ongelijkmatig of zelfs ruw is, dan worden deze obstakels allereerst verwijderd door middel van een zachte; Aquabrasie  behandeling
  • Een maskermengsel van geconcentreerde biostoffen zorgt voor een egaliserend effect en zuigt alle opgenomen vetten en onreinheden uit de poriën;
  • Het opgedroogde masker activeert een nauwkeurig getimede druksterkte op het bindweefsel,waardoor:
  • Het lymfatisch stelsel wordt gestimuleerd waarbij
  • De huid van onder tot boven wordt aangetrokken. Terwijl u ontspant, zorgt de activering van het parasympathisch zenuwstelsel voor een rustgevende kalmte. Dit ontstrest en bereidt de energetiserende fase voor.
  • In de volgende fase wordt de doorbloeding en de vochtcirculatie gestimuleerd, nog voor dat de huidspecialiste zowel handmatig als met instrumenten de gezichtsspieren ontspant, verharding van het weefsel verzacht en lijntjes en rimpels corrigeert.
  • Als afsluiter nog even ontspannen onder de Collageen Booster lichttherapie om extra collageen aan te maken

Rimpelvermindering

Tot slot worden de fijne lijntjes en rimpeltjes opgevuld met zuivere biostoffen. Afhankelijk van uw huidbeeld en leeftijd maakt uw schoonheidsspecialiste een keuze uit aloë vera,avocado-olie, hyaluronzuur, peptiden, vitamine E en C of collageen. Precies dat, wat uw huid nodig heeft.

Wonderlijk, maar geen wonder

Kijk in de spiegel. Zo strak, zo fris en zo vitaal heeft uw huid er sinds lange tijd niet uitgezien. Natuurlijk zijn uw rimpels niet binnen 90 minuten verdwenen, maar de meeste zijn wel zichtbaar verminderd. Iedereen kan zien dat uw gezicht er schoner, frisser en jonger uitziet. Zelfs al na één behandeling.

Langetermijneffect

Uw huidspecialiste kent uw huid. Zij kan u doelgerichte behandelingen en producten adviseren, die uw huid nog verder verbeteren en verjongen.

 

 

 

Huidpraktijk Limburg

E-mail:info@huidpraktijklimburg.nl

  • Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00
  • Whats-app 0644 386 598 Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 (alleen Whats-app berichten)

Telefoon:  045-528 66 66

Het kan zijn dat, als u voor informatie of een afspraak belt, wij met een behandeling bezig zijn en de telefoon niet kunnen aannemen.

U kunt dan een bericht achterlaten op het antwoord apparaat, een Whats-app bericht sturen, een Facebook bericht of een e-mail sturen via ons contact formulier.

 

Huidpraktijk Limburg uw ,Schoonheidsspecialiste en huidspecialiste in omgeving
Parkstad, Heuvelland, Landgraaf, Klimmen, Kerkrade, Maastricht, Brunssum, Heerlen, Zuid Limburg, Limburg, Sittard

Huidpraktijk Limburg uw huidspecialiste in omgeving
Parkstad, Heuvelland, Landgraaf, Klimmen, Kerkrade, Maastricht, Brunssum, Heerlen, Zuid Limburg, Limburg

Huidpraktijk Limburg  is het  instituut in Parkstad waar schoonheidsbehandelingen, huidtherapie en  cosmetische dermatologie samenkomen

Deel op social media facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail