ANTI-TRANSPIRATIE LASER

ANTI-TRANSPIRATIE LASER

geplaatst in: Body | 0
Volg ons op social media facebook

Alma SweatX is een nieuwe laserbehandeling tegen overmatig zweten – hyperhidrosis – en lichaamsgeur – osmidrosis. Dit zijn twee verschillende aandoeningen, want niet iedereen met overmatige transpiratie heeft ook last van een sterke lichaamsgeur, en omgekeerd.

Deze behandeling is een alternatief voor de anti transpiratie behandeling met injectables. Onze artsen kunnen advies gegeven welke behandeling het meest geschikt is.

 

De behandeling

Tijdens de SweatX behandeling gebruikt de behandelaar een speciale applicator die met ronddraaiende bewegingen geleidelijk warmte over de huid verspreid. Dit kunt u als warm ervaren en het kan gevoelig zijn. Tijdens de behandeling wordt daarom een olie op de huid aangebracht wat verkoelend werkt.

SweatX schakelt de zweetklieren selectief uit en laat het omliggende weefsel onaangetast. Hierdoor wordt de zweetproductie en de bijbehorende lichaamsgeur drastisch verminderd.

De behandeling veroorzaakt geen ‘compenserende transpiratie’. Dit betekent dat er geen extra zweet wordt geproduceerd in andere delen van het lichaam.

U kunt direct na de behandeling uw dagelijkse bezigheden hervatten. Onmiddellijk na de behandeling moet er al een verminderde zweetproductie merkbaar zijn, met een verdere zichtbare afname in de weken erna. Na een volledige behandelingscyclus zal uw behandelaar een vervolgafspraak met u maken om te bespreken of er aanvullende behandelingen nodig zijn.

 

Duur van de behandeling
20 minuten (per 2 oksels)

 

Voor een optimaal resultaat
Minimaal 4 behandelingen*

 

Interval
1 x per week

 

* Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de behandelaar wat u kunt verwachten.

 

Advies


De behandeling is minder gevoelig als de haargroei glad is. Daarom adviseert de specialist om maximaal 24 voor de behandeling de gebieden die u wilt laten behandelen, te scheren. Indien u dit niet doet, is Huidpraktijk Limburg genoodzaakt om de kosten van de behandeling bij u in rekening te brengen. De behandeling zal dan nadat de gebieden geschoren zijn, op een ander tijdstip moeten plaats vinden.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Boek dan een gratis en vrijblijvend consult.

Huidpraktijk Limburg

Adres: Hoogstraat 145, 6373 HR Landgraaf

E-mail:info@huidpraktijklimburg.nl

Telefoon:  045-528 66 66

Whats-app 0621 32 4886 (LET OP!! Enkel voor Whats-app)

U kunt gelijk uw vraag aan ons stellen. Gaat uw vraag inhoudelijk over uw producten of behandelingen, dan adviseren wij om via e-mail of telefoon contact met ons op te nemen.

Binnen twee uur zullen wij uw Whats-app beantwoorden. Natuurlijk kunt u ook buiten deze tijden via WhatsApp uw vraag stellen. U krijgt dan de volgende werkdag antwoord van ons.

Huidpraktijk Limburg uw ,Schoonheidsspecialiste en huidspecialiste in omgeving
Parkstad, Heuvelland, Landgraaf, Klimmen, Kerkrade, Maastricht, Brunssum, Heerlen, Zuid Limburg, Limburg, Sittard

Reservaties

Indien u verhinderd bent om naar uw afspraak te komen, gelieve deze dan minstens 24 uur op voorhand te annuleren, anders zijn wij genoodzaakt om 50% van het bedrag in rekening te brengen. Indien u niet komt opdagen, dan dient u het hele volledige bedrag te betalen.

Betaalmethoden

Wij beschikken over een pinautomaat, U kan uiteraard ook contant betalen. Indien u dit wenst, stellen wij graag een factuur voor u op.

WiFi

U kan gratis op ons WiFi-netwerk, u hoeft enkel het wachtwoord te vragen aan de balie.

Annulerings voorwaarden 

Een afspraak verzetten of afzeggen kan altijd een keer voorkomen. Jammer genoeg gebeurt het te vaak dat afspraken te laat gecanceld worden.
Onze aanpak kan enkel efficiënt werken als de gemaakte afspraken nageleefd worden. Het annuleren van een afspraak stuurt niet alleen uw eigen programma in de war, maar belet ons ook om andere klanten de service te garanderen waarvoor zij ons in vertrouwen nemen.
Indien u niet 24 uur van tevoren uw afspraak annuleert, brengen wij 50% van de behandelkosten in rekening. U kunt er ook voor zorgen dat een vervangend persoon uw behandeling op hetzelfde tijdstip overneemt.

Wij vertrouwen op uw begrip.

 

Consult of behandeling boeken:

Wilt u liever eerst informatie over een bepaalde behandeling? Kies dan in het onderstaande menu: INTAKE

Deel op social media facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail