Acne en acne littekens

Acne en acne littekens

Volg ons op social media facebook

 

Acne en acne littekens

Acne en acne littekens. De huidtherapeut behandelt lichte tot ernstige acne en acne littekens. Beste behandeling voor acne en acne-littekensDit gebeurt soms in combinatie met een behandeling door een arts. Daarnaast geeft de huidtherapeut adviezen waarmee de patiënt zelf de acne kan aanpakken. Een actieve bijdrage van de patiënt is voorwaarde voor succes. Afhankelijk van de mate van de acne zal de huidtherapeut u de meest geschikte behandeling adviseren.

Een door de huidtherapeut geadviseerde acne behandeling kan onder meer bestaan uit:

– Lichte acne reiniging
Met behulp van een zeer lichte peeling (bevat 2% melkzuur en salicylzuur) zullen dode huidcellen en onzuiverheden verwijderd worden, waardoor de huid minder snel opnieuw zal verstoppen. Tevens zullen bacteriën door de peeling gedood worden, zodat de kans op puistjes wordt verkleind.
Vervolgens zullen mee-eters worden verwijderd en puistjes eventueel worden aangeprikt en uitgedrukt. U krijgt een gepast advies mee voor thuis.

– Diepe acne reiniging:

Acne littekens, rode vlekjes en donkere plekken die zijn ontstaan na acne, kunnen aangepakt worden met een medische laser, namelijk de eMatrix.
na 1 behandeling (het resultaat verschilt per persoon)

Met behulp van een medische peeling (bevat glycolzuur 50% en 70%) zullen dode huidcellen verwijderd worden, de celvernieuwing versneld worden en grove poriën wat verkleinen, waardoor verstoppingen en ontstekingen van de huid worden voorkomen. Bacteriën die acne doen veroorzaken, zullen worden gedood door deze krachtige peeling.
Vervolgens zullen mee-eters zeer gemakkelijk kunnen worden verwijderd en puistjes worden eventueel aangeprikt en uitgedrukt. U krijgt een gepast advies mee voor thuis.

 

 

 eMatrix, acne littekens

De behandelingen hebben als doel de huid zachter, gladder en egaler te maken doordat poriën verfijnen, littekens vervlakken en de kleur van de huid verbetert.
Na 3 beh. (Resultaten verschillen per persoon)

Voor wie geen last meer heeft van een actieve acne, maar helaas nog wel de littekens ervan ziet, is er nu de perfecte behandeling om van deze littekens voorgoed af te zijn. De eMatrix maakt gebruik van gefractioneerde radiofrequente energie. Dit gebeurt om zo meer flexibiliteit in de huidlagen te creëren, de littekens te doen vervagen en de donkere verkleuringen van de littekens weer gelijk te maken aan uw eigen huidskleur. De methode is tevens uitermate geschikt om grove poriën goed aan te pakken en te verkleinen en uw tint egaler te maken.

Het positieve resultaat van een acne behandeling leidt er doorgaans toe dat de patiënt zich zekerder van zichzelf voelt. De huidtherapeut werkt ernaar toe dat de patiënt de acne zo snel mogelijk zelf kan verzorgen.

Ja, ik wil gebruik maken van een gratis consult bij de huidtherapeut

Waarom kiezen voor Huidpraktijk Limburg?

 1. Ervaren artsen en, huidtherapeuten en huidspecialisten
  Bij Huidpraktijk Limburg werken alleen BIG geregistreerde artsen die lid zijn van de Nederlandse vereniging voor cosmetische geneeskunde (NVCG). Onze artsen hebben een verdiepende cosmetische opleiding gevolgd en garanderen goede kwaliteit
 2. Nieuwste behandelmethodes
  Onze specialisten zijn op de hoogte van de meest recente internationale ontwikkelingen en bezoeken regelmatig congressen. Wij passen de nieuwste en meest veilige behandelmethodes toe.
 3. Betaalbare prijzen
  Cosmetische behandeling moeten beschikbaar kunnen zijn voor iedereen. Om deze reden bieden wij dezelfde hoge kwaliteit behandeling aan voor een betaalbare prijs.
 4. Wij nemen de tijd voor U
  Wij vinden het belangrijk om de tijd te nemen voor onze cliënten. Door onze agenda niet overvol te plannen hebben we meer tijd over om echt naar u te luisteren en mee te denken over een behandeling die bij u past. Op deze manier werken wij aan een persoonlijke band met onze clienten.

Huidpraktijk Limburg  is het enige instituut in Parkstad waar schoonheidsbehandelingen, huidtherapie en  cosmetische dermatologie samenkomen

 

Huidpraktijk Limburg  is het enige instituut in Parkstad waar schoonheidsbehandelingen, huidtherapie en  cosmetische dermatologie samenkomen

Huidpraktijk Limburg

E-mail:info@huidpraktijklimburg.nl

 • Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00
 • Whats-app 0621 32 4886 Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 (alleen Whats-app berichten)

Telefoon:  045-528 66 66

Het kan zijn dat, als u voor informatie of een afspraak belt, wij met een behandeling bezig zijn en de telefoon niet kunnen aannemen.

U kunt dan een bericht achterlaten op het antwoord apparaat, een Whats-app bericht sturen, een Facebook bericht of een e-mail sturen via ons contact formulier.

Whats-app 0621 32 4886 (LET OP!! Enkel voor Whats-app)

U kunt gelijk uw vraag aan ons stellen. Gaat uw vraag inhoudelijk over uw producten of behandelingen, dan adviseren wij om via e-mail of telefoon contact met ons op te nemen.

Binnen twee uur zullen wij uw WhatsApp beantwoorden. Natuurlijk kunt u ook buiten deze tijden via WhatsApp uw vraag stellen. U krijgt dan de volgende werkdag antwoord van ons.

Huidpraktijk Limburg uw ,Schoonheidsspecialiste en huidspecialiste in omgeving
Parkstad, Heuvelland, Landgraaf, Klimmen, Kerkrade, Maastricht, Brunssum, Heerlen, Zuid Limburg, Limburg, Sittard

Huidpraktijk Limburg uw huidspecialiste in omgeving
Parkstad, Heuvelland, Landgraaf, Klimmen, Kerkrade, Maastricht, Brunssum, Heerlen, Zuid Limburg, Limburg

Huidpraktijk Limburg  is het enige instituut in Parkstad waar schoonheidsbehandelingen, huidtherapie en  cosmetische dermatologie samenkomen

Deel op social media facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail