Producten van Dr. Juchheim

Producten van Dr. Juchheim

Volg ons op social media facebook

Nieuw bij Huidpraktijk Limburg, producten van Dr. Juchheim.

Effectcosmetica, voedingssupplementen, nutricosmetics.

Dr. Juchheim is sinds 35 jaar arts in Munchen en zijn bedrijf is inmiddels het snelst gegroeide cosmeticabedrijf van Europa.  De producten van Juchheim Cosmetics zijn onderscheidend omdat:

  • ze zorgen voor een direct zichtbaar effect maar ook aantoonbaar werken op de langere termijn
  • ze hoge concentraties actieve, natuurlijke ingrediënten bevatten zoals zee-algen extracten, hyaluronzuur, peptiden en talrijke kruidenextracten (gebaseerd op de Ayurvedische leer)
  • ze geen hormonen, parabenen of paraffine bevatten en dierproefvrij zijn.

Bestseller is nog steeds de ByeByeCellulite creme. Maar ook de anti-aging producten voor het gezicht, ogen en hals geven -anders dan bij enkel verzorgende producten-  direct effect en verbetering van de huid op de langere termijn.  Zelfs voor de rokershuid of vale huid is er een fantastisch product: Instant Glow! Wij gebruiken alle producten  in onze salon (Serums, Filler 4 Face, Ooglift Eyepatches, Golden Mask, Glamour Eyes, Ampullen, etc.) en geven advies op maat voor thuisgebruik.  Zeker als je de producten combineert met de nutricosmetica lijn (Hyaluronpillen, Beautylift, Aloe Vera) van dr. Juchheim -schoonheid van binnenuit- versnel je het resultaat enorm! 

 

Behalve cosmeticaproducten biedt dr. Juchheim ook lifestyleproducten aan. Wat zijn voedingsprogramma betreft benadrukt dr. Juchheim beslist geen dieet te willen promoten, maar een verandering van levensstijl. In de webshop vind je vele verantwoorde supplementen: een scala aan vitamines en mineralen. Daarnaast supplementen die het hongergevoel en de drang naar suikers temperen of die de vetverbranding stimuleren. Leuk detail: in koffiepads verwerkt.

Een ander bijzonder product is CannaPur Complete. Een 100% zuiver gedecarboxyleerd cannabisextract in olie, verkregen van EU-gecertificeerde Cannabis Sativa L., met het volledige spectrum van natuurlijke ingrediënten. Ervaar de effecten door te testen!
29871617_185955285460967_2538568530831924642_ojpg

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje in onze webshop of maak een afspraak om de producten te testen of voor persoonlijk advies! https://strakkehuid.juchheim-methode.de/

De website is op het moment helaas alleen nog maar beschikbaar in het Duits, deze echter volledig veilig te gebruiken.

 

Wil jij graag voor jezelf beginnen of er iets bij doen om extra inkomen te genereren? Wil je werken met mooie producten op plantaardige basis? Denk dan eens hieraan. Wil je meer info? Laat het me weten. 🤝

Uiteraard is dit ook mogelijk als je alleen de producten met korting wilt voor jezelf.
Nog even de maand januari voorbij en dan komt de zonnige tijd van het jaar er weer aan.
Wil je vrijblijvend komen testen? Neem dan contact met ons op :

Huidpraktijk Limburg

Adres: Hoogstraat 145, 6373 HR Landgraaf

E-mail:info@huidpraktijklimburg.nl

Telefoon:  045-528 66 66

Whats-app 0621 32 4886 (LET OP!! Enkel voor Whats-app)

Deel op social media facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail