AFSLANKEN MET INFRARED BODY WRAP

AFSLANKEN MET INFRARED BODY WRAP

Volg ons op social media facebook

 

De infrarood warmtetherapie ofwel Body Wrap, is een warmtedeken die zorgt voor een optimale lichaamsverwarming. Naast dat dit heerlijk ontspannend is, heeft het een passief afslankend effect en kan gebruikt worden als een hulpmiddel bij het afslanken.

De wetenschap

Geremde cel functie

Microcirculatie kan worden belemmerd door vet cel groepen. Dit betekent dat voedingsstoffen niet tot het huidoppervlak doordringen wat leidt tot een ongezonde huid. Tevens bereikt de microcirculatie niet de vet cellen, waardoor de opslag en eliminatie van vet cellen niet goed functioneert. Dit resulteert in vet celgroei toename.

We noemen dit cellulitis.

InfraWrap Aflslank Systeem proces

Het toepassen van de InfraWrap Fusion en Focus lotions maakt het zweten moeilijker. Wanneer de warmte van infrarode energie wordt toegepast, zullen de vetcellen gedwongen zijn om vetzuren vrij te geven en zo de energie te verschaffen om transpiratie door het lichaam en lotions heen te duwen.

Door het lichaam te forceren om opgeslagen vet als energie te gebruiken, worden vetreserves afgebroken, waardoor overtollig vet wordt geëlimineerd.

De behandeling

Tijdens de Body Wrap behandeling wordt het lichaam tot aan de nek in de wrap – een soort slaapzak – gestopt. Hierin wordt de warmte opgehoogd tot tussen de 25 en 75 graden Celsius. Dit is afhankelijk van het gevoel van comfort. De behandelaar zal dit nauwkeurig monitoren en u te woord staan voorafgaand aan de behandeling.

Tijdens de behandeling zult u veel gaan zweten. Mocht uw lichaam niet gewend zijn aan extreme hitte, dan kan het oplopen tot 500 gram zweten en 300 kilo calorieën kwijtraken. Dit komt overeen met ongeveer 30 minuten joggen. Wanneer het lichaam aan het sauna-effect gewend raakt, is het mogelijk om zo’n 900 calorieën per keer te verliezen.

De voordelen

 • Gewichts- & Centimeterverlies
 • Zuiveren & Ontgiften
 • Vermindering van Cellulitis
 • Pijnbestrijding
 • Verbetering van het immuunsysteem

 

De Body Wrap is ook effectief bij artritis en gewrichtspijnen, menstruatiepijn, hart- en bloedvatencirculatie, pijn en stijfheid en het helpt het helen van wonden te bevorderen.

Voor een optimaal resultaat is het belangrijk om na de behandeling ruime hoeveelheden water te drinken, minimaal 30 minuten per dag te bewegen en een gebalanceerd dieet te volgen. De body Wrap is ondersteunend aan het afvalproces.

Duur behandeling

30 – 60 minuten

 

Voorbereiding 

Huidpraktijk Limburg vraagt u om katoenen ondergoed en kleding te dragen. Bij voorkeur een katoenen shirt en katoenen legging/broek. Breng een extra set kleding mee, aangezien u gedurende de behandeling veel zult zweten.

 

Wilt u ook een behandeling of een consult? Bel 045 528 66 66 of boek via ons online boekingssysteem:

 

Consult:

Om teleurstelling over de resultaten te voorkomen, adviseren wij een consult vooraf aan de behandeling.

 

 

 

 

Waarom kiezen voor Huidpraktijk Limburg?

 1. Ervaren artsen en, huidtherapeuten en huidspecialisten
  Bij Huidpraktijk Limburg werken alleen BIG geregistreerde artsen die lid zijn van de Nederlandse vereniging voor cosmetische geneeskunde (NVCG). Onze artsen hebben een verdiepende cosmetische opleiding gevolgd en garanderen goede kwaliteit
 2. Nieuwste behandelmethodes
  Onze specialisten zijn op de hoogte van de meest recente internationale ontwikkelingen en bezoeken regelmatig congressen. Wij passen de nieuwste en meest veilige behandelmethodes toe.
 3. Betaalbare prijzen
  Cosmetische behandeling moeten beschikbaar kunnen zijn voor iedereen. Om deze reden bieden wij dezelfde hoge kwaliteit behandeling aan voor een betaalbare prijs.
 4. Wij nemen de tijd voor U
  Wij vinden het belangrijk om de tijd te nemen voor onze cliënten. Door onze agenda niet overvol te plannen hebben we meer tijd over om echt naar u te luisteren en mee te denken over een behandeling die bij u past. Op deze manier werken wij aan een persoonlijke band met onze clienten.

Huidpraktijk Limburg  is het enige instituut in Parkstad waar schoonheidsbehandelingen, huidtherapie en  cosmetische dermatologie samenkomen

 

 

Huidpraktijk Limburg

E-mail:info@huidpraktijklimburg.nl

 • Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00
 • Whats-app 0621 32 4886 Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 (alleen Whats-app berichten)

Telefoon:  045-528 66 66

Het kan zijn dat, als u voor informatie of een afspraak belt, wij met een behandeling bezig zijn en de telefoon niet kunnen aannemen.

U kunt dan een bericht achterlaten op het antwoord apparaat, een Whats-app bericht sturen, een Facebook bericht of een e-mail sturen via ons contact formulier.

Whats-app 0621 32 4886 (LET OP!! Enkel voor Whats-app)

U kunt gelijk uw vraag aan ons stellen. Gaat uw vraag inhoudelijk over uw producten of behandelingen, dan adviseren wij om via e-mail of telefoon contact met ons op te nemen.

Binnen twee uur zullen wij uw WhatsApp beantwoorden. Natuurlijk kunt u ook buiten deze tijden via WhatsApp uw vraag stellen. U krijgt dan de volgende werkdag antwoord van ons.

Huidpraktijk Limburg uw ,Schoonheidsspecialiste en huidspecialiste in omgeving
Parkstad, Heuvelland, Landgraaf, Klimmen, Kerkrade, Maastricht, Brunssum, Heerlen, Zuid Limburg, Limburg, Sittard

Huidpraktijk Limburg uw huidspecialiste in omgeving
Parkstad, Heuvelland, Landgraaf, Klimmen, Kerkrade, Maastricht, Brunssum, Heerlen, Zuid Limburg, Limburg

Huidpraktijk Limburg  is het enige instituut in Parkstad waar schoonheidsbehandelingen, huidtherapie en  cosmetische dermatologie samenkomen

 

 

 

Deel op social media facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail